Wie ben ik

Mijn naam is Jan Verbrugge, ben gehuwd en vader van drie volwassen zonen. Ik ben in het dagelijks leven adviseur van installaties in tunnels.
Al jaren ben ik enthousiast Tai Chi beoefenaar. Mijn diepe belangstelling voor de universele levensenergie, chi, prana, quantum- of nulpunt energie werd jaren universele levensenergie heeft mij op dit pad gebracht dat ik nu bewandel als massagetherapeut en docent Tai Chi en Chi Kung. Ik heb de BOCAM opleiding afgerond, ben  Quantum Touch practitioner en gecertificeerd Reiki Master.Stoelmassage

Ik heb mijn massagevaardigheden verkregen bij diverse opleidingen, o.a. de Bocam opleiding, de Thaise massageopleidingen van Ann Kuylaars en in Thailand onder begeleiding van Pradit. Het werken met de universele levensenergie (Chi) tijdens mijn massages en lessen in Tai Chi en Chi Kung maakt dat ik vol enthousiasme en energie mijn levensdoel wil overbrengen: dat een ieder zich gewaar wordt van zijn of haar lichaam en zo de universele levensenergie en liefde mag ontvangen.

Tzoe-Jan betekent:
dingen gebeuren vanzelf, spontaan